Tribuit Technologies AB söker

Mjukvaruutvecklare

Vi söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare till vårt team på Tribuit Technologies AB. Du kommer att jobba med en spännande utveckling av inbyggda realtidssystem. Utvecklingsarbetet sker i projekt ute hos någon av våra kunder eller i ett av våra agila utvecklingsteam inne på vårt kontor.

Tribuit Technologies AB erbjuder expertkompetens och erfarna konsulter åt våra kunder, här får du vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi jobbar både med den senaste tekniken men också med beprövade lösningar. Att vara konsult hos oss innebär att du får roliga och utmanande uppdrag antingen på något av våra kontor eller på plats hos kund. Hos oss är ord som högt till tak och lyhördhet viktiga.

Din profil

  • Du har en relevant högskoleutbildning.
  • Du har fem års erfarenheter av mjukvaruutveckling av inbyggda system.
  • Erfarenheter av C/C++.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Agil utveckling (SAFe).
  • Meriterande med kunskap om Autosar (Classic eller Adaptive) 
  • Meriterande med erfarenhet av QNX

Du är en social person som gärna ingår i ett utvecklingsteam. Du har ett brinnande intresse av att utveckla mjukvara. Du gillar utmaningar och har ett starkt eget engagemang som präglas av nyfikenhet och drivkraft.

Om oss

Tribuit Technologies AB är ett konsultföretag inom Tribuit koncernen. Vi är idag 28 anställda totalt. Vi utvecklar, systemerar och verifierar tekniska system (främst inbyggda system) åt våra kunder. Detta sker antingen på plats hos våra kunder eller i våra egna lokaler.

Kontakta mig för mer information

Per Björheden
VD & Konsultchef

Telefon:
0708-35 88 70

Epost:
per.bjorheden@tribuit.se

Dela gärna

Skicka in din ansökan

Mjukvaruutvecklare